Mina medstudenter...

Ååå vilket underbart väder! Har gått en timmes promme (inspirerad av janni). Men fan va lite steg det blir på en timme.. 5000 steg! Enligt allt och alla ska man ju gå minst 10000 steg per dag! I och för sig går man ju runt hemma också men dubbelt så mycket som jag just gått! Nä, då får det fan vara!

Mitt kära vrak har i sin blogg beskrivit vår klass på ett förträffligt sätt därför ska jag inte vara sämre.. tänkte att mina läsare ska få en inblick i Ssk 1/06...

Till att börja med är klassen uppdelad i 3 ligor.
I den första ligan återfinns de ambitiösaste av de ambitiösa. De läser dag och natt, har vi grupparbete ska vi dit varenda dag även om arbetet är klart. Det är fult att ta en dag ledig och om man har en helt ledig helg utan att öppna en bok är man helt enkelt inte klok! Tänk om man skulle få en komplettering på en felplacerad punkt i referenslistan.. Ja då går jorden under och de ambitiösaste av de ambitiösa gråter och gnäller hos lärarna! Till saken hör att vi bara kan få U eller G.. VG & MVG existerar inte i sjuksköterskeprogrammet.

I liga nummer två återfinns bland annat jag. Vi är vrak och har jävligt kul. Om vi känner för att festa en måndagkväl så gör vi det. Om vi vill ta sovmorgon en torsdag så gör vi det. Om vi vill leta äckel på lunarstorm istället för att lära oss om analgetika så gör vi det. Men.. vi hinner alltid klart i tid, vi klarar alltid tentorna och vi är jävligt roliga!

I sista ligan har vi några få stackare. En bäver som inte fattar ett skit. Hon säger "Vaddå"? oftare än hon säger hej och hon kisar alltid med ögonen vilket driver oss i liga nummer två till vansinne.
Här finns också en svettbomb som hoppar fram likt en känguru. Snåla och verka intresserad är känguruns motto.
Shrek hamnar också i denna liga. Ursäkta! är det ordet som dagligen kommer ut ur Shreks mun. Att skriva av ett OH-blad tar en eftermiddag och det roligaste Shrek vet är att ha hjärndöda åsikter och skryta om sitt höga blodtryck.

Där har ni Ssk 1/06.. Det är nog sant som de säger.. Termin 1 är smekmånad, då gillar man alla... men nu går vi i termin 5 och jag stör mig på en hel del...

Tur att jag har mina vrak!

Ikväll ska vi boka utlandsresan! :)


tidsfördriv

Alla barnen åkte pukla - utom Bob.

Alla barnen lägger pussel på bordet utom Abel han lade en kabel.

Alla pojkarna står och kissar utom Peter han har kateter.

Alla barnen kom över vägen utom Rolf för han satt i grillen på en Golf.

Bättre att röka en pipa än att pöka en ripa.

Bättre en back i hallen än ett hack i ballen.

AIK! Gör mål så jag får lägga ut snusen!!

image8
Halle Berry, inte illa :) Lite stolt faktiskt! Trodde Britney skulle va me eftersom alla tjatar om att jag är lik henne, haha! Lycka :)
Har varit på Hockey med Vraket Emelie! 4-4 Skellefteå-Djurgården. Spännande in i sista minuten! Synd att tursnusen som rann utav helvete inte hjälpte för att få in en sista rökare! Emelie bjöd mig på hockey, det kunde jag inte tacka nej till! Tack :) Pank som man är efter att ha köpt glass för senaste inkomsten (se nedan).
Maja va här idag också, hon skrev ett långt blogginlägg om mig men det försvann.. synd.. Vi har tränat som dårar.. men mest magmuskler fick vi nog av att skratta.. Maja tränade i BH & strumpbyxor! Haha!

Seminarium imorrn sen är psykkursen avslutad.. Folkhälsa nästa.. sen C-uppsats.. sen sommarlov!

over and out

Tjuven

Livet i en berg och dalbana... hoppas jag når toppen snart.. men det lär dröja.

I måndags när jag mitt i fyrarusningen korsade järnvägen så såg jag en bunt sedlar ligga ihoprullade i snön några meter framför mig.. Jag hade först inte tänkt ta dem men sen insåg jag att om inte jag tar pengarna så gör någon annan det. Så jag böjde mig ner och tog pengarna och stoppade snabbt ner dem i fickan.
En kvinna i 60-års åldern som kom gående mot mig utbrast: "Vad gör du"!!?? Jag sa till henne precis som jag tänkt några sekunder innan: "Om inte jag tar dem så gör nån annan det". Tre sekunder senare hörde jag en karl bakom mig som skrek "BUUUUUUUUUH". Hahaha! Först blev jag lite rädd men sen vände jag mig om och sa: "Du är bara avundsjuk"! haha..

Det visade sig vara 240 riksdaler i pengabunten!

När jag parkerade cykeln fick jag lite dåligt samvete och i samma sekund kom glassbilen.. så vad gör jag? Jo jag köper glass för nästan alltihop! hahaha! Jag ångrade mig sen.. jag va ju för fan pank!

Vad hade ni gjort?
puss


Jag ska börja träna... men inte idag!

Jag har köpt en crosstrainer (orbitrek). Förra veckan gjordes inköpet som skulle förändra mitt liv. Tidigare skyllde jag alltid på att det va så långt till gymmet, att det var för sent för att gå till gymmet själv o.s.v. Därför vore ju en crosstrainer perfekt! Den skulle ju alltid finnas nära till hands, direkt jag blev träningssugen!
Nu står den här i vardagsrumnmet och det borde inte finnas några bortförklaringar till att träna!
Men trots närheten så finns det alltid undanflykter...

* Jag har nyss duschat.
* Jag är så himla trött.
* Jag borde läsa istället.
* Tvätt och disk går före.
* Det behöver dammsugas.
* Jag är hungrig... o.s.v.

Alltså var fan är min självdiciplin!
Positivt är i alla fall att lägenhetn är städad, middagen i ugnen och jag är någorlunda påläst inför morgondagens seminarie..

Men jag ska börja..! Men inte idag... kanske imorrn? Fast på alla hjärtans dag får man väl va ledig? sen äre ju helg :)

Idha: Jag vill bli moster nu!
Wille: Grattis till 62 rätt och godkänt på teoriprovet! Snyggt jobbat!

Min sambo är en pingvin!

Jag och Fredde tog en långpromenad tillsammans i söndags.. det händer inte ofta kan jag säga, inte ens en gång per år.. ja vi går väl typ ner till stan eller på konsum men Fredde vill aldrig följa med om vi "bara" ska gå.. han behöver ett mål att nå! :)

När vi gått någon kilometer så upptäckte jag att Fredde liksom en pingvin stod och vaggade på samma ställe, han rörde sig inte framåt utan i sidled på samma ställe.

-Men gå då!
-Jag gör ju det!

Jag dog av skratt! Fredde hade inte märkt att han plötsligt slutat röra sig framåt! Detta hände två gånger under promenaden! Jag blev faktiskt lite rädd.. vilken drömmare!


Sova med fienden

Min kära syster skriver ofta i sin blogg (samboronbon.blogg.se) att Isak beter sig underligt i sömnen.. det är som att de har smittat av sig på mig.. för jag har enligt min sambo blivit helt galen typ varje natt!
Jag börjar oftast kring 4 på morgonen med att prata, skrika, skratta och ibland till och med gråta.
I natt puttade jag nästan ner honom från sängen och när han blev irriterad och försökte få mig att sluta började jag tokflänna och skrek: "ALLA FÅR KRAMAS"!!!!!!!!!!!!!!

Efter allt han berättat börjar jag bli lite rädd för mig själv och nu förstår jag också varför han alltid är trött..

Uppföljning kommer...

RSS 2.0