Hej!

Helt plötsligt funkar bloggappen igen och då vet jag inte vad jag ska skriva... Haha! :)

Stortrivs som mammaledig och hittar på massa trevligheter på dagarna. Hur hade jag tid att jobba förr!? ;-)
Fikar/lunchar med fina tjejkompisar i princip varje dag! Har så tur att jag har flera kompisar, oberoende av varandra, som är mammalediga! (Kommer gå i personlig konkurs inom kort). Nu har man ju mer tid att spendera pengar på men mindre pengar... Var är logiken i det!? ;-)

Vi hade hittat ett hus men vi backade ur i sista stund. Besiktningen va inte riktigt okej och ingen kunde säga vad renoveringarna skulle gå på... Så just nu förblir vi stadsbor. Men vi sitt ju int i sjön. Längtar dock efter en tvättmaskin
och en gräsmatta!


sommaren är kort...

Blogg.se i mobilen funkar kasst - därav den usla uppdateringen.

Meja har hunnit bli 2 månader (igår) och har visat sig vara en glad liten skit. =)

Micke har börjat om att jobba och jag försöker vänja mig vid tanken att jag ej ska gå tillbaka till jobbet förrän i februari nångång. Sjukt.

Efter denna sommar har vi båda insett att en gräsmatta är ett måste. Att bo mitt i stan har många fördelar men med en liten bebis och en hund så börjar ytterområdena locka. Jag vill ha en gräsmatta och en tvättmaskin! Därför letar vi nu hus/radhus lite smått och kan nog faktiskt ha hittat nåt intressant... vi får veta mer på tisdag! :)

Emelie & Anders har äntligen fått sin lilla bebis - en söt liten kille kom den 2/8 och plötsligt blev Meja stor! ;)

Vi har flängt och umgåtts i sommar, trots vädret är jag mer än nöjd. Tiden räcker dock inte riktigt till och det är svårt att hinna med alla man vill...

Puss på er!


Baby Björn bärsele från då jag och mina syskon va små. Funkar finfint! :)



RSS 2.0