Thailand del 3

Nu ska vi ju snart hem, jag vill INTE!!!

Vi har traffat ett skittrevligt par fran Kiruna - Tommy och Marina. Vi har umgatts med de de senaste dagarna och vi har haft skitkul! Vi har varit pa zoo och sett massa krokodiler, tigrar, elefanter och apor. Vi har ocksa varit och spelat minigolf i Dino Park. Hur cool bana som helst! En del hal lag i grottor och en del under vattenfall! Verkligen coolt! Maste upplevas.

Nu har vi precis skilts at fran Tommy och Marina efter en dag pa stranden. Fredde fick solsting och va tvungen ga tillbaka till hotellet. Stackarn. Men inte sa konstigt... det ar mer an 55 grader i solen (termometern gar inte hogre an sa  - da star det "high"). I skuggan visar den ca 44 grader. Ni som kanner Fredde vet att han inte dricker vatten... han dricker ol.

Ikvall ska vi pa weekend market i Phuket town. Bra shopping har vi hort. Ska bli kul att se.

Imorrn ar sista dagen har. Vi lamnar Thailand 13.30 pa mandag och landar pa Arlanda ca 23.45 (svensk tid) pa mandag kvall.
Vi ar tillbaka i Skellefte ca 10.00 pa tisdag morgon.
Maja: ar du hemma tisdag? Tankte svanga forbi och pussa upp dig! :)

Till er som inte varit i Thailand: Hit maste ni resa!! Vi kommer att fara hit igen, utan tvekan!!

Puss och kram!!

Thailand del 2

Skrev ett langt inlagg igar som inte gick publicera :(

Vi har det iaf underbart! Vi har varit till phi phi oarna som var sagolikt vackert. Vi snorklade och sag fiskar, sjostarnor etc i alla mojliga farger och former. Vi sag delfiner som hoppade och lekte och jag lyckades faktiskt fa hyggliga foton av dom.

Vi har hunnit med att besoka Phatong nagra ganger ocksa. Det ar lite mer party dar. Pa Karon dar vi bor ar det betydligt lugnare. Men med en tuktuk tar det typ 15 min in till Phatong- Bangla road. Dar vimmlar det av bl.a. transor.. vi har tagit massa kort, bl.a. da vi klammer pa deras sillisar :) Fredde skamdes, men va fan! Man lever bara en gang!

Hur ar vadret i Sverige?

Idag har jag och Fredde varit ihop i 9 ar! Sa vi bestamde oss for att det va dags for nasta steg.. vi ar ju lite segare an alla andra. Men nu har vi iaf. forlovat oss!!! :) Kanns great men ovant att ha en fin ring pa fingret.

Nu ska vi dra vidare. Ha det bra!! puss puss

Underbara Thailand!!

Lagsasong? Regnperiod?
Det ar ju hur varmt som helst, gar knappt vara i solen dagtid. Vi ligger mest i skuggan eller i poolen.. trots det har vi brant oss lite.. Det har regnat en lillsvkatt varje dag, typ 30 minuter. Men det ar bara skont! Sa till alla ni som sa att det var idiotiskt att aka till thai nu: HAHAHA! :)

Vi bor superfint till, nara till bade havet och till stan.

Igar va vi pa fantasea, helt underbart! Janni tipsade oss om det. Tack! Vi red pa elefanter och fredde matade en tigerunge med nappflaska. Annars har vi mest slappat hittills. Varje natt tjuvbadar vi i poolen och kanner oss som 15 all over again :)

Imorrn har vi tankt ta en tuk tuk till Phatong och shoppa lite. Pa sondag blir det en heldagstripp till Phi phi islands! Annars har vi inte sa mkt planerat, vi tar det mest chill.

Nu blir det go-middag och lite vin.

Ha det bra dar hemma!
Puss puss!

Thailand - here we come!



Packat och klart.
Nu åker vi till Thailand!

Ha det så bra här hemma.
Vi är tillbaka 2/6.

Puss puss!!


all set

Varför går det inte ladda upp bilder??????????????????

Allt är inhandlat inför resan.
Bara handbagaget som är opackat!

Ikväll blir det grillning och party. Jag bjuder på nybakade chokladmuffins :)

Imorrn åker vi till Thailand... hur sjukt e de.?.

snart så.........

Inte länge kvar nu!! Vi lämnar Skellefteå 16:20 på söndag.
Har börjat packa nu efter att alla andra haft panik och tyckt att jag varit galen som inte börjat tidigare...
Men varför packa flera dagar i förväg??? Jag fattar inte riktigt vitsen med det.

Imorrn blir det fest med Maja. Janni har födelsedagsfest också.. men jag hade lovat Maja innan.. typiskt att det skulle krocka! Hoppas hinna träffa Janni på krogen kanske?!

Nu går det inte lägga upp bilder heller................

Puss hej!


Umeå!

Nu är jag hos syrran. Hon och Polly ligger och sussar.
Polly ställde sig nyss upp och gick några steg med gåvagnen. Bara så där.
De va första gången. Coolt!!
Vi har varit ute på en liten promme i solen.
En fet gubbe på ICA försökte lära mig hur man tar hand om ett barn. Han såg inte ut att ha några barn själv. Ingen jävel vill väl ligga med han. Nä fy vad dum jag är men han la sig verkligen i utan anledning. Sånt gör mig förbannad!

Här kommer en bild på sötaste tjejen



Ikväll bär det av till skellhell igen. Jobbar tre dagar till sen bär det av till Thailand!
Puss på er

söndag

Imorrn åker jag & mamma till Umeå.
Jag LÄNGTAR ihjäl mig efter lilla Polly!!
Hoppas hon känner igen sin gamla moster.

1 vecka till Thailand.

puss

rolig grej hej hej

stulet från http://carkan.blogg.se/

Ta fram din mobil och bläddra.  Byt ut namnen i berättelsen mot var 5e namn i din telefonlista.

Kära Anki. För det första vill jag säga att Anna-Lena är den bästa vän jag haft, och att Bobbe är helt dum i huvet. Mina sista önskningar är att Darling och Dan Rösmark gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Emelie Rönnqvist får ett lyckligt liv tillsammans med Engdahl. Jag vill säga tack till Evelina Fahlgren för att du ha stöttat mig igenom mitt gräl med Idha och Isak. Du är verkligen underbar. Mitt liv har bara gått utför sedan Janni tog sitt liv. Snälla Jesper Lindvall sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Jimmy Singh och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Johan Berggren som kommer i 130 km/h på en trehjuling. Jag vill också meddela mitt hat mot Jonna, eftersom hon varit otrogen mot min käraste Kent Wiklund. Jag vet att KusinMattias
kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver. Mitt sista och största tack går till Linn Ejderhäll för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Madde Lidén och Mamma och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Mikael Säll.

Hahahaha!! Ingen får ta illa upp!! Jonna: Jag älskar ju dig egentligen! :)

god naTT

Internet har inte funkat på hela veckan!!
Har jobbat som en dåre i veckan. Imorrn jobbar jag 7-16 och när jag går av det passet har jag jobbat totalt 58 timmar på 6 dagar. Ska bli skönt att vara ledig sön-mån-tis. Har planerat in en Umeåresa. Saknar familjen Karlsson så det gör ont! Ska bli spännande att höra lilla Polkan säga riktiga ord :)

9 dagar kvar till Thailand!!

Idag har jag jobbat 08.00-21.30. Först A-G sen Psyk.
Nu måste jag sova. 05.45 ringer väckarn.

Tråkigt inlägg.
God Natt.

RSS 2.0