50 %

Exakt halvtid idag! 140 av 280 gravida dagar är avklarade och idag inleds vecka 21!

Trött kväll efter dagskift. Imorn ska jag tina fram och se SAIK på O'learys! Kanske kikar jag förbi på min första klädbytardag bara här bredvid också... Kliar i fingrarna att köpa bebbegrejer! :-)


Halloj!

Ikväll ska en kock laga mat till mig! De ni! :-) kommer bli himmelskt!


Längtar!

Längtar efter bebisen. Vill se vem som bor i min mage!! 20 veckor kvar. Halvvägs nu!

Lägenhets-/husletandet fortsätter. Nu måste det väl snart va vår tur!?

Puss!

Bilden: jag med syrrans lillkille, då bara nån vecka. Nu är han 1 år. Tiden går fort!


Bra lördag!


Inledde denna lördag med en spontanfika med Lina. Många timmar hon hade sovit? Haha! Sötis! Dock fick jag höra om spännande krogenkvällar vilket alltid är lika kul nu då jag jämt är nykter och känner mig halvtråkig.

En snabb myskväll med Micke som jobbar natthelg hann jag med också. Lite pizza och The Voice!

Kvällen avslutades med spontanBIO med Lina och Marri. Flickan med draktatueringen. Mycket bra film! Dock är den svenska versionen snäppet bättre! :)

Älskar spontana dagar!

John Blund, du kan komma nu!

Bilden: köpte en reflexväst till Maggie. Den blev inte poppis. Hon försökte länge ta av sig den men gav till slut upp och surade istället! Jag försökte förklara att det va hennes livvakt men hon ville inte lyssna! ;)


Nytt år och nytt liv! :)

2012 blir ett spännande år! Den 8/6 kommer det nämligen en bebis! Vi va på ultraljud igår och det va så häftigt!! Nu fattar man att det är en bebis på väg på riktigt!! :-) vår bebbe va väldigt livlig och läkaren hade svårt att få till en bra ultraljudsbild att ta med hem. Till slut blev det denna där bebbe tittar bort men iaf. Ligger still! ;-) Allt såg bra ut vilket va skönt!

Nu hoppas vi bara hitta ett bättre boende inom kort. Jag älskar den här lägenheten men det blir omöjligt att ha en bebis här som ska sova till raggarnas dunka dunka hela sommaren... :-(

Har även bytt avdelning på jobbet då avd. 1 är för riskabel för en gravid kvinna. Började därför i måndags på avdelning 2 vilket känns helt okej. Saknar förstås 1:an men nu slipper magen va otrygg. Vi är 4 stycken från avd. 1 som är gravida samtidigt!
Lite av en babyboom runt omkring oss överhuvudtaget vilket är jättekul! Då har förhoppningsvis de små några kompisar redan i tidig ålder! :)

PuSs på er!


RSS 2.0