;-)

Har haft Lina Wik på besök ikväll vilket alltid är lika trevligt! Men varför slutar det alltid med att vi pratar snusk!? Vi kanske har dåligt inflytande på varann... Eller jävligt bra!? ;-)


=)

Att cykla med Maggan sent på kvällen är bland det bästa jag vet just nu. Knappt en kotte ute, fortfarande ljust och svalkande sommarluft!


10 dagar...

10 dagar kvar och jag är redan övervänt...

Trevlig utflykt till Eve G i Bergsbyn idag med Lina Wid & Larran! Massa fika och surr! :) Tack för en bra dag brudar!

Kvällen avslutades med en cykeltur med Maggan. Jag försöker hålla mig aktiv, får för mig att förlossningen ska komma igång då men innerst inne vet jag ju att det nog inte spelar någon roll...

Har hur som helst haft mycket känningar ikväll fast det är knappt så jag törs skriva det... För imorn är det säkert lugnt igen. Hon är en riktigt teaser våran lilltjej!

Tackar gudarna för det svalare vädret idag. Hoppas det håller i sig tills hon är ute!

Grattis Telve 27 år idag!! :-)


Varmt!

Svullen som en padda!
Mina fötter är helt sjukt feta. Trots stödstrumpor! Önskar mig en sval kommande vecka!! Alla säger att man ska njuta medan bebisen är kvar i magen, att man kommer sakna det sen. Och visst kommer jag säkert sakna magen men inte bensvullnad, ryggvärk eller nästäppa.

Dagens bästa är min morsdagspresent från Micke - en IPAD 3! :)

Grattis alla mammor!


Stopp!

Stopp! Vi är inte redo för någon bebis än! Micke ligger i feber och är dyngförkyld! Vore ju kul om pappan orkar/(får?) vara med på förlossningen!
Idag har det varit lugnt i magen så du kanske får rätt med 10/6 syrran! Än verkar allt vara möjligt.
Bebben är en riktig lurendrejare minsann! ;-)


På gång?

Igår och idag har det känts annorlunda i magen. Mycket sammandragningar som varar längre än de brukar och vid nåt tillfälle också gjort lite ont... (förvärkar?) Har också känt ett tryck neråt som jag inte känt tidigare samt konstant "mensvärk"... Svårt att veta vad detta betyder då jag inte gjort detta förr. Men jag gissar att det nog är på gång nåt. Kanske inte än på nån vecka men fortsätter det såhär borde jag ju inte behöva gå över tiden... Eller? Haha! Inte lätt att veta! Har hört hundratals förlossnings/graviditets-historier under dessa 9 månader och ingen är den andra lik så det känns som att det bara är att vänta och se. Jag borde ju märka när det är dags att åka till BB! :-)

Fattar dock inte varför jag är så pigg, klockan är ju mitt i natten!!


Fullgången!

Idag är en stor dag!
Svärmor fyller 50 år och jag är fullgången! Den här dagen kan dock bli min död då jag förmodligen kommer att äta ihjäl mig! ;-) Svärmor har inte legat på latsidan när det kommer till mat och bak! :-D

Grattis Brittan! :-)


Magbild v. 37.


Vecka 37! Tiden springer iväg!!

Lycka!!

Pappa & Micke har satt in en diskmaskin idag!! Ska bli så satans skönt att slippa handdiska! :-)

Då kan jag till exempel ägna mig åt onepiece-mys med Maggan istället! ;)


36+0

Idag inleds vecka 37! Barnmorskebesöket igår gick bara fint, lilltjejen är fixerad nu! Vi längtar som tok tills hon kommer ut så vi får se vem som gömt sig där inne så länge! Det bästa vore dock om hon kom på utsatt tid för då blir Micke ledig 8 veckor i sommar (semester 4 veckor + 10 pappadagar).

Dagarna rullar på, har ej känt av nån längtan till jobb eller allmän tristess än. Har oftast mycket att göra och har jag inte det så ligger jag gärna på soffan en dag eller två! :-)

Nu äre dags att sova. Maggan har tagit semester med farmor i Bastuträsk och Micke jobbar natt så det är väldigt tomt.

Trevlig helg!




Snö i maj...

Antingen sover jag som en stock eller så inte alls!! Har nu varit vaken sedan 04:30 och somnade typ 00:30. Jaja, jag är ju ledig och kan ta en powernap sen! :) ikväll kommer Emelie & Anders hit på middag! Vi hade tänkt grilla men jag ser att det snöar ute idag!? WTF!?


RSS 2.0