Nytt år och nytt liv! :)

2012 blir ett spännande år! Den 8/6 kommer det nämligen en bebis! Vi va på ultraljud igår och det va så häftigt!! Nu fattar man att det är en bebis på väg på riktigt!! :-) vår bebbe va väldigt livlig och läkaren hade svårt att få till en bra ultraljudsbild att ta med hem. Till slut blev det denna där bebbe tittar bort men iaf. Ligger still! ;-) Allt såg bra ut vilket va skönt!

Nu hoppas vi bara hitta ett bättre boende inom kort. Jag älskar den här lägenheten men det blir omöjligt att ha en bebis här som ska sova till raggarnas dunka dunka hela sommaren... :-(

Har även bytt avdelning på jobbet då avd. 1 är för riskabel för en gravid kvinna. Började därför i måndags på avdelning 2 vilket känns helt okej. Saknar förstås 1:an men nu slipper magen va otrygg. Vi är 4 stycken från avd. 1 som är gravida samtidigt!
Lite av en babyboom runt omkring oss överhuvudtaget vilket är jättekul! Då har förhoppningsvis de små några kompisar redan i tidig ålder! :)

PuSs på er!


Kommentarer
Postat av: annika

Så kul! Vi tyckte oxå det var helt otroligt med ultraljud, vi fick dessutom göra två stycken eftersom vi blev ditskickade för tidigt, men det gjorde ingenting!! Barnmorskan hade sammma problem som för er.... bebis rörde sig o snurrade så hon gjorde sitt bästa för att hänga med. Njut!! Kan av erfarenhet nu säga att veckorna springer iväg, jag hinner inte med =)

2012-01-05 @ 20:03:14
Postat av: Johanna

Så himla kul med en bebbe! Ni har en magisk tid framför er =)!



kram

2012-01-05 @ 23:10:00
URL: http://norrlandstankar.wordpress.com
Postat av: Janni

Jaa 2012 blir verkligen ett spännande år ;) Vi får se till att styra upp något igen här framöver, du jag o Emelie! Kram

2012-01-06 @ 00:13:13
URL: http://alwaysdessertfirst.wordpress.com/
Postat av: jonnav

Ja riktigt spännande.. Förstå man måste byta avdelning ibland. Vore skoj att se er tjejer målgång :) kramar!!

2012-01-06 @ 08:04:24
URL: http://jonnaan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0