Det löser sig alltid! :)

Större lägenhet - check! En härlig 4a-rummare på Köpmangatan blir våran 1/3. Kombin är också ordnad. Numera kör vi en Volvo V40 T4. Bara 300 000 saker kvar då. Men de STORA bitarna är på plats. Nu är det bara rolig shopping kvar! :-D

Kommentarer
Postat av: Tuggbuss

Såååå jävla nice!! Säg till så vet du att jag hjälper er absolut!!! Grattis finaste du!!!;)

2012-02-08 @ 22:00:03
Postat av: Johanna

Va gullig du e Lina! Du ska absolut få hjälpa till! :-) Puss!

2012-02-09 @ 23:53:40
URL: http://liqu.blogg.se/
Postat av: Idha

De stora bitarna på plats?! Ni har ju inte ens börjat med föräldraskapet... :) Det är då man börjar undra hur fan det var man skulle göra med allt. Call me when you're there! Men sjukt najs med bil och lya. Peppar järnet på allt som komma skall!

2012-02-10 @ 19:35:49
URL: http://samboronbon.blogg.se/
Postat av: Lina Wid

Hoj!



Tycker det börjar va dax för nå magbilder snart va? :)



kram!

2012-02-13 @ 15:08:26
Postat av: konrad.

Ajj! Vilken kommentar! Kan det vara så att idha är lite avunds? :)

Grattis till lägenheten.!! Såg dig på stan, du är så fin med din mage!

2012-02-14 @ 10:30:13
Postat av: Anonym

Konrad...? Tack för det! Trivs rätt bra med magen ändå! :) Och Idha är nog inte avunds men hon glömmer bort vad hon själv sa när hon väntade sitt första... att folk som sa saker i stil med: "vänta ni bara tills ni har två". Eller "hör av er när ni inte får sova en blund på nätterna" va lite störiga! Alla fattar ju att det är mer krävande med två barn men man måste också komma ihåg att alla dom en gång väntade sitt första och att de har rätt att njuta av det och tala om vad som kan va jobbigt med det också.... Gud vad utdraget det blev. Haha! :)

2012-02-14 @ 17:43:23
Postat av: Idha

Jag menade inte alls så som du tror, Johanna. Jag menade att man inte alltid vet vad man behöver inför en liten bebis ankomst. Man kanske tänker bostad och bil och inte vet det där andra. Jag menade alltså också materiella ting och inte själva bebisen i fråga. Du skrev ju själv att det var 300000 grejer kvar! Det var därför jag sa att du skulle ringa when you're there, alltså när du börjar inse att du kanske behöver lite tips om vad man vill ha strax före förlossningen. Chilla, preggo! Och Konrad: Jag vet inte vem du är, men jag menade som sagt inget illa. Jag hade stor nytta av en kompis när förlossningen närmade sig och jag kunde ringa och fråga om droppskydd och avslag. Hon gav mig en lista inför förlossningen om good-to-have-stuff. Jag ville bara vara snäll. Och jag har inte sagt något om att det är mer för mig som har två. Jag tyckte att den största omställningen var att få ett barn och jag tyckte inte att jag sov särskilt dåligt med första, så jag vet inte riktigt vad ni dillar om. Känner mig lite oförtjänt påhoppad, faktiskt.

2012-02-15 @ 20:30:12
Postat av: Idha

Jag menade materiella ting, typ droppskydd och annat. En lista på saker som kan vara bra att ha inför förlossningen. Var läser du "Stackars mig som har två barn?" Jag ser det ingenstans. Jag står fast vid att du har nåt fantastiskt framför dig och har inte sagt något om "hör av er när ni inte får sova en blund om nätterna" eller "vänta bara tills ni har två." Tråkigt att ni tog det så.

2012-02-15 @ 20:38:03
Postat av: Idha

Åh vad jag hatar när kommentaren syns så sent så man tror att den är borta. :)

2012-02-15 @ 20:39:06
URL: http://samboronbon.blogg.se/
Postat av: konrad igen

Glömde nog skicka det jag tänkte skriva igår att jag bara var ute efter att retas!:) ni känner nog varandra utan och innan och vet vad den andra tål att höra och inte:) Förstår om du inte minns mig johanna, har bara träffats som hastigast. Min tjej har sett dig med din hund och vill tydligen ha en likadan så det Var så jag halkade in här! ska du någongång ha valpar , skriv inte ut det här på bloggen är du snäll;) Lycka till med allt!

2012-02-15 @ 23:48:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0