SSK 1/06 - 1 års festen!

Vilken fest det blev igår!!! Jag och Tina hade arrangerat partaj på Matildagården i Sjöbotten för att fira att vi varit legitimerade sjuksköterskor i ett helt år!!! Vi blev 9 sjuksköterskor + respektive. Mycket mycket trevligt!
God mat, lekar och dans stod på schemat. Så kul att träffa alla! Det hinner hända mycket på ett år, folk har bytt arbetsställe, folk blir gravida, folk får barn, folk gifter sig och folk köper hus! Fredde och Emelie körde "lyftet" dirty dancing style och lyckades riktigt bra, jag har det på kort!! Emelie blev även känd som Hulken... det finns också bild på det men det kommer aldrig att visas då halva min röv syntes! HAHAHAHA!

När de flesta rullat hemåt var det bara jag, Tina, Fredde, Fredde, Emelie och Anders kvar. Vi va ju tvugna att städa också... på med lamporna, musik på högsta volym och fram med dammsugare, trasor och skurmopp. Tänk att det kan vara kul att städa i fyllan! Vi shottade Mintu mellan varven och dammsög med Dolly Parton på högsta volym. HAHAHAHA! Jag trampade in ett häftstift i hälen och blodade ner vårat nyskurade golv. Men med utbildade sjuksköterskor och en akutväska så blev min häl omlagd - med steril kompress och industritejp. Jag skrattade ihjäl mig.

Freddes pappa kom och hämtade oss 03:15. Bestefar. 7 personer i hans Mercedes gör jag inte om. Jag låg som ett kolli i framsätet med huvudet i framrutan. NACKSPÄRR. Men vi överlevde.

1:a fredagen i juni är det fest hos Vickan och Greger enligt traditionen! 3:e sommaren på raken! Så ni som inte kunde komma igår, boka in den fredagen!!! : )

Jag sov till 16:00 idag. Inte smart.
Nu ska jag gå ut med Maggan the dog.

Puss puss!

Kommentarer
Postat av: Jonna

Så härligt att dte blev lyckat, ska bli skoj att se nå bilder :) Hojta då de kommer upp.. Haha.

Ska genast skriva in 1juni i kalendern, så får vi se hur det passar då.. :) Har ju en till att ta tänka på då men ;) PUSS hej..



BTW utveckla gärna så man får höra lite skvaller: "Det hinner hända mycket på ett år, folk har bytt arbetsställe, folk blir gravida, folk får barn, folk gifter sig och folk köper hus!"

2010-01-17 @ 21:41:26
URL: http://jonnaan.blogspot.com
Postat av: Johanna

Första fredagen i juni, Jonna! Vet ej om det är den 1:a i almanackan : ) Jag hojtar när bilder kommer!!

2010-01-17 @ 22:03:26
Postat av: E.Bo

HAHA häftstiftet hade jag glömt ända tills jag kollade på bilderna...jag är mycket stolt över omläggningen!

2010-01-18 @ 13:04:32
Postat av: Johanna

Hahaha! häftstiftet plågar mig än, jag har fan ont i hälen!!

2010-01-18 @ 13:16:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0