Terror på Norrhammargatan.

Fy fan vad rädd jag blev alldeles nyss!
Jag är expert på att skrämma upp mig själv och tro att allt och alla som befinner sig på samma plats som jag är mördare/våldtäktsmän/rånare o.s.v.

Jag gick ner till tvättstugan kl. 07:00 imorse som planerat. Det är ett gammalt hus vi bor i och tvättstugan ligger nere i källaren som utan att ljuga är typ spindelnätsbeklädd och jävligt läskig!


Jag startade två tvättmaskiner och skulle bege mig upp till läggan igen när jag hörde att en nyckel gick in i ett lås på någon av dörrarna i källaren. Personen/personerna bakom dörren verkade inte ha rätt nyckel och hörde förmodligen att någon var och tvättade och började därför banka på dörren och ropa "HALLÅ!?".
Feg som jag är vågade jag inte öppna!!! Jag va ju för fan helt ensam i källaren och vem skulle höra mig om jag blev mördad!? Så jag började smygande gå längs den långa korridoren mot trapphuset men insåg då att de bakom dörren skulle kunna komma ikapp mig utevägen så jag sprang för livet upp för trapporna och väl på tredje våningen och nästan inne i lägenheten med puls snabbare än någonsin så kommer min granne ner från vinden med en flyttkartong och jag skriker allt vad jag kan!!! HAHAHAHA! Ni skulle ha sett hennes min! "Men, hur är det!?" frågade hon... så jag va ju tvungen berätta hela historien och vi skrattade typ ihjäl oss åt mig.

Jag är fan svensk mästare i att förstora saker och ting.
Problemet nu är ju bara: hur fan ska jag våga gå ner och hänga tvätten? Om personerna bakom dörren har tagit sig in  och fortfarande är kvar lär de ju undra varför i helvete jag inte öppnade dörren för.... Förmodligen kanske de bara skulle spela pingis. Eller så var det en mördare.


Nu vågar jag verkligen inte gå ner och hänga tvätten....



Kommentarer
Postat av: Janni

HAHAHA, det där skulle jag vilja se! Källare är läskiga, speciellt när det är okända typer där samtidigt som en själv. Nu behöver dom ju inte vara mördare, chansen är ju inte så stor, men min hjärna spinner också iväg som din!

2009-10-01 @ 12:42:03
URL: http://janniwallin.blogspot.com
Postat av: Johanna

Jag tror mitt jobb på psyk har fått mig att inse hur många galningar som faktiskt går "lösa" ute i samhället, omedicinerade! Man vet fan aldrig vem som knackar på ens dörr.... fan jag börjar ju låta paranoid! De flesta psykiskt sjuka är ju dock ofarliga, men inte alla!

2009-10-01 @ 17:48:47
Postat av: Sanna

Du skulle ha filmat det, eller så skulle jag gjärna vilja vara där. :)

(dendär masken är ju typ läskig!)

2009-10-01 @ 22:13:37
URL: http://kalikuttu.blogg.se/
Postat av: Sanna

Kan du typ hjälpa mig nån gång om hur man gör en design??? :)

För jag vill gjärna ha typ en ´´roligare´´ design.

2009-10-02 @ 17:07:48
URL: http://kalikuttu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0