I'm yours

Har hängt i Hjoggböle idag med mamma, maja, leo och mille!
Vi for och badade på texta. Snacka om MILF-ställe. Alla utom jag då.
Jag hoppas jag åtminstone va en ILF. Hahaha....

Ikväll va det planerat för volleyboll men vi fick inte ihop nog med folk.

Så nu tar jag min sjösala och trampar iväg till min tokiga kusin i Ursviken.
Hoj!


Kommentarer
Postat av: Tess

Ja det är verkligen så.Och dom ska verkligen krångla till det.Har varit där flera gånger nu och tagit massa prover,vissa har jag tagit två gånger.Läkaren kunde se sist jag var där att jag hade förstorad sköldkörtel men gjorde inget åt det då. Sen när jag ringer dit för att höra om proverna visat något så får jag veta att jag ska komma dit och ta prover på sköldkörteln. Hade ju varit himla mycket smidigare om jag hade fått ta proverna direkt jag var där.Jasi,det är inte lätt. Hur är läget med dig då?vad gör du nu förtiden?

2009-08-05 @ 19:36:10
URL: http://tessalorten.blogg.se/
Postat av: Tess

Haha men gud och här sitter jag och kastar skit på sjukvården.Men eftersom att du själv stött på problem så fattar du vad jag menar!Och försäkringskassan är ju inte att leka med,gud vika problem jag hade därifrån när jag var gravid och mammaledig.Man vågade aldrig tro att pengarna skulle komma in som dom skulle.Men då kanske du vet lite mer om förstorad sköldkörtel?vad kan det vara,har noll koll.Jo Alfred är en liten söting,kan inte fatta att han är över 1,5 år.tiden bara springer iväg,kan knappt komma ihåg bebistiden alls!Ha en fortsatt trevlig kväll!

2009-08-05 @ 20:09:01
URL: http://tessalorten.blogg.se/
Postat av: Tess

Åh tack så mycket!Tycker inte riktigt att det låter som att jag har det ändå men har inte fått något svar än.Tycker det är lite konstigt att dom inte informerade nånting om vad det är eller innebär.Tror att dom borde ringa på måndag för då har det ju gått ganska många dagar!Börjar känna mig betydligt bättre nu iaf,har nästan ingen feber alls. Dock bara världens huvudvärk men det får jag alltid när jag är sjuk eller har varit. än en gång supertack för infomationen.kram!

2009-08-09 @ 10:34:11
URL: http://tessalorten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0